Om ons weekendje Sunparks af te sluiten, besloten we om naar het restaurant Happy Wok in Diest te rijden. Zowel de vier volwassenen als peuter War hadden zeer grote honger na een hele dag in de buitenlucht te hebben vertoefd. Happy Wok leek ons dan ook de ideale plek om die grote honger te stillen en het relaxweekend af te sluiten.

Het restaurant is gelegen op de Leuvensesteenweg in Diest vlakbij de oprit van het autostrade. De ruime parking zorgt ervoor dat je vlak aan de ingang kan parkeren en zorgeloos je wagen kan achterlaten. Bij aankomst werden we onmiddellijk zeer vriendelijk ontvangen en kregen we een tafeltje aan het venster. Het restaurant heeft een ronde vorm met in het midden het buffet. Alle tafels bevinden zich in een halve cirkel rond het ruime aanbod van eten waardoor je hier makkelijk heen een weer naartoe kan lopen zonder al te veel te moeten wringen tussen andere tafels.

Het buffet is zeer uitgebreid en gevarieerd. Je hebt er een standaard koud, warm en dessertenbuffet. Er is voor ieder wat wils. Zelfs als je geen fan bent van de Chinese keuken, zal Happy Wok je zeker weten te verrassen met haar gerechten. Je kan er onder meer frietjes, curryworst, sushi en pizza krijgen, en dit alles is zeker de moeite waard. Haast niet te geloven voor zo’n massakeuken, maar het is echt zo. Daarnaast heb je nog twee aparte buffetten waar je alle ingrediënten kan vinden om op de teppanyaki te bereiden of om je eigen wokgerecht samen te stellen. Hiervoor kan je terecht bij de showcooking waar twee koks je opwachten om je zelfgekozen ingrediënten om te toveren tot een heerlijk gerecht. De enige keuze die je zelf nog moet maken is welke van de zes sauzen je gerechtje nog beter zullen maken.

Aangezien Jeffrey de dag ervoor jarig geweest was, konden we niet anders dan dit even te aan de ober te melden. Niet veel later zongen we mee op de tonen van Happy Birthday dat door heel het restaurant werd afgespeeld. Hij werd verrast met een dessertje inclusief vuurwerk en cadeautje van het huis. Voldaan met vijf ronde buikjes en met een mooie wintersjaal rijker, keerden we goedgeluimd weer naar huis.