Naar aanleiding van onze eerste relatieverjaardag boekten we een nachtje bij hotel Pullman in Eindhoven. Niet goedkoop, maar dankzij Michaels Genius-account op de website van Booking.com konden we van een aardige korting genieten.

Bij aankomst in het hotel werden we meteen vriendelijk onthaald door drie receptionisten. Deze toch wel grote bezetting aan de receptie is zeer welkom wanneer het wat drukker is. Zelfs op een drukke uitcheckzondag werden we enorm snel verder geholpen. We werden bij aankomst goed geïnformeerd over de werking van het hotel en kregen een stadsplannetje met de nodige uitleg. Het hotel is overigens uitgerust met een ruime ondergrondse parking. Hiervoor betaal je wel € 25 per nacht, maar in ruil daarvoor staat je wagen wel veilig waardoor je onbezorgd kan genieten.

Onze kamer bevond zich op de achtste verdieping. Deze was zeer ruim, modern ingericht en toch wel een tikkeltje luxueus. Zo kan je aan de werkbureau je laptop bijvoorbeeld via HDMI meteen aan de smart-tv aansluiten. De kamer was verder uitgerust met een zeer mooie badkamer met wc, wastafel en zalige regendouche. Via een groot, glazen doorkijkvenster kon je achter de wastafel verder in de kamer kijken. Als koppel was dit voor ons geen probleem, maar ik kan begrijpen dat deze situatie voor andere reisgezelschappen misschien wel ongemakkelijker is. Verder was er een zacht bed, leeszetel en kleerkast. In deze kast vonden we twee badjassen en bijhorende pantoffels terug om naar de wellness te gaan. De kamer was ook uitgerust met een Nespresso-koffiemachine, waterkoker en bijhorende koffie- en theebenodigdheden.

De wellness was voor ons een zeer grote meerwaarde aan dit hotel. Aangezien Michael nog steeds grieperig was, deed deze rustgevende activiteit extra deugd. Het paradijs bestond uit een infraroodkabine, Finse sauna, belevingsdouche met verschillende kleurenpaletten, relaxruimte en zwembad. Het was er zo heerlijk genieten dat we er zowel zaterdagnamiddag als zondagvoormiddag te vinden waren. We hebben er zelfs speciaal onze wekker voor gezet, en dat op een zondag…

Met het uitgebreide ontbijt scoort hotel Pullman zo mogelijk nog betere punten. Het restaurant is uitgerust met supergezellige tafeltjes en leuke zetels. Het ontbijtbuffet was zo uitgebreid dat we onmogelijk alles kunnen opnoemen. Het ging van Brusselse wafels tot American pancakes, van verse fruitsla tot gedroogde vruchten, van warme broodjes tot minikoffiekoeken, van vers beleg tot kleine verpakkingen van choco en hagelslag, van roerei met worstjes tot je favoriete omelet die ze ter plaatse klaarmaken. Kortweg, overheerlijk!

Hotel pullman ligt misschien in een iets hoger prijscategorie maar was voor ons zeker zijn geld waard. Wij komen hier in de toekomst zeker nog een keertje terug.