Ravioli met spinazie en champignons

Heb je niet veel tijd of zin om na een lange werkdag nog te koken, maar kan je jezelf toch bedwingen om geen fastfood in huis te halen? Dan is dit een ideaal receptje voor een gezonde snelle hap. Bovendien heb je enkel goedkope ingrediënten nodig en is het geheel enorm eenvoudig om kaar te maken.

Ingrediënten

  • Kleine bakje champignons;
  • 500 gram verse ravioli (vulling naar keuze).
    Wij kozen voor ravioli gevuld met parmaham van supermarkt Albert Heijn!
  • Spinazieblokjes met room uit de diepvries;
  • Teentje knoflook.

Bereidingswijze

  1. Verwarm een pan met olijfolie.
  2. Snijd de champignons in partjes.
  3. Plet de knoflook en stoof deze aan in de olijfolie. Voeg na een minuutje de champignons toe.
  4. Als de champignons bijna gaar zijn, voeg je enkele spinazieblokjes toe. Deze dienen als saus voor de ravioli.
  5. Zet een pot met water op het vuur en breng aan de kook. Als het water kookt, gooi je de ravioli in de kookpot en laat je deze gedurende drie minuten koken. Roer af en toe.
  6. Giet de ravioli af en meng deze onder je saus van spinazie en champignons.

Smakelijk!

Recente Berichten

Recente Reacties

    Archieven

    Categorieën

    Meta

    Anne en Michael Written by:

    Be First to Comment

    Geef een reactie

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *